Kórházunkban ápolt COVID19 fertőzött / gyanús betegek hozzátartozóinak telefonos érdeklődésére hétköznapokon 13:00 és 15:00 óra között van lehetőség.

Tisztelt Hozzátartozók!

  1. Amennyiben lehetséges kérjük, hogy a beteg saját mobiltelefonját használják a hozzátartozóval történő közvetlen kapcsolattartás érdekében.
  2. Kórházunk igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a betegekről információt kérő hozzátartozók tájékoztatást kapjanak. Ugyanakkor a COVID19 fertőzött betegek ellátását végző orvosok, szakdolgozók védőfelszerelésben dolgoznak, így a telefonos elérhetőségük korlátozott.

          2.1Tájékoztatás – az adat-, és titokvédelmi előírásokra tekintettel – azok számára  nyújtható, akik az erre való jogosultságukat igazolni tudják (telefonos azonosítás).

          2.2 Kérjük törekedjenek arra, hogy betegenként ugyanazon egy fő – megjelölt hozzátartozó, ill. kapcsolattartó  személy – kérjen felvilágosítást.

Kórházunkban ápolt COVID19 fertőzött betegek hozzátartozó telefonos érdeklődésére hétköznapokon 13:00 és 15:00 óra között  az alábbiak szerint:

  1. Amennyiben a hozzátartozó nem tudja a fertőző beteg kórházi tartózkodási helyét, az e célra kijelölt 06-28/507-694 telefonszámot hívhatja.
  2. Amennyiben tudja a hozzátartozó, hogy a beteg melyik fertőző betegellátó osztályon fekszik, hétköznap13:00 és 15:00 óra között közvetlenül hívhatja az adott osztályt az alábbi mellékeken:
  • Elkülönítő I. 06-28/507-600/353-as mellék
  • Fertőző I.-II. 06-28/507-600/276-os, és 365-os mellék
  • Fertőző III: 06-28/507-600/155-ös mellék
  • Fertőző IV. 06-28/507-600 /353-as mellék
  • Fertőző V. 06-28/507-600/635-ös mellék
  • COVID ITO 06-30/137- 9329

A hívást, az erre kijelölt adminisztrátor fogadja, és az azonosítás után kapcsolja a kezelőorvost (Fertőző I.-II. osztály), vagy intézkedik a megadott telefonszám orvos általi visszahívásáról.

Főigazgató

________________________________________________________________________________

A fekvőbeteg-ellátás a betegnek fekvőbeteg-gyógyintézeti keretek között végzett egészségügyi ellátása. Ennek igénybevétele a beteg folyamatos ellátását végző orvos, a kezelőorvos vagy az arra feljogosított más személy beutalása, valamint a beteg jelentkezése alapján történik. A finanszírozás módja szerint (illetve ennek megfelelően az ellátás célja, jellege szerint) lehet aktív és krónikus fekvőbeteg-ellátás.

(forrás: https://fogalomtar.aeek.hu/index.php/Fekvőbeteg-ellátás)

COVID-19 okozta  járványügyi helyzet miatt  a betegellátást érintő változásokat  itt az osztályoknál  pirossal jelezzük


Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály ( Á ép. II.em.)


Bőrgyógyászati Osztály ( A ép. fsz.)    ( Jelenleg a fekvőbeteg ellátás szünetel)  Oltópontként működik


Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály   (Á ép. IV. em.)  2020.december 1-től a fekvőbeteg ellátás szünetel, a járóbeteg ellátás működik


Újszülött osztály és PIC II. (A ép. V.em.)   

 

Fül-orr-gégészet és Gyermek Fül-orr-gégészet  (A ép. IV. em.),


I. Belgyógyászat, Endokrinológia,anyagcsere és diabetológia (Á ép. II. em.)   Jelenleg Fertőző Osztály III. -ként működik.


II. Belgyógyászati Osztály Angiológia (A ép. VI. em.)


III. Belgyógyászati Osztály Kardiológia  (Á ép. VI. em.)


IV. Belgyógyászat, Gasztroenterológia (Á ép. III. em.)Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály (B ép. II. em.) Jelenleg (a fekvőbeteg ellátás szünetel),Fertőző II osztályként működik..


Neurológia és Stroke Osztály (B ép. I.em.) Jelenleg az Á ép. III. em.-en található. helyén az Elkülönítő és a Fertőző IV. osztály működik.


Onkológiai Osztály (B.ép. fsz.)


Pszichiátria, és Pszichiátriai rehabilitáció (B ép. fsz.)


Reumatológiai és Fizioterápiás Osztály (B ép. II. em) Jelenleg (a fekvőbeteg ellátás szünetel) helyén a Fertőző I. osztály


Sebészeti Osztály (Á ép. II. em.)  Jelenleg A ép. III. em.-en a Szemészet területén működik


Sürgősségi Betegellátó Osztály (D ép. fsz.)


Szemészet  (A ép. III. em.)


Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály  (Á ép. V. em.)


Urológia/Egynapos sebészet (Á ép. II. em.) Jelenleg szünetel helyén a Fertőző III. osztály működik


V. Belgyógyászat  ( Á ép. VI. em. ) Jelenleg (a fekvőbeteg ellátás szünetel) helyén a Fertőző V.osztály működik


VI. Belgyógyászat  (Á ép. III. em.) Jelenleg szünetel helyén a Neurológiai osztály működik